Startpagina

Oost-Vlaamse GIDS

Welkom op deze hulpverlenersgids van STENT

STENT is de naam van de samenwerking en het overleg tussen drie sectoren in de jeugdhulpverlening: de Geestelijke Gezondheidszorg, de Bijzondere Jeugdzorg en de (minderjarige) personen met handicap.

Deze website is bedoeld voor hulpverleners uit deze sectoren. Voor hen willen we beide sectoren in kaart brengen met een gids.
MAAR....
Het jeugdhulplandschap is in 2013-2014 dermate gewijzigd dat deze gids grondig herzien moet worden.
Hier wordt aan gewerkt, maar het vergt tijd om de hedendaagse jeugdhulpverlening in Vlaanderen betrouwbaar terug in beeld te brengen. De modulering, de intersectorale toegangspoort en de gehele integrale jeugdhulpreglementering heeft immers een diepgaande inpact op de beschrijving van het jeugdhulpaanbod in onze Oost-Vlaamse regio.

Mogen wij GEDULD vragen ...?

Enkele onderdelen van de 'oude' STENT-site laten we nog online staan: vooral de jeugdhulp in de Geestelijke Gezondheidszorg bieden we nog op de 'oude' wijze aan. De sectoren 'personen met een handicap' en 'bijzondere jeugdzorg' is 'onder constructie'.

Wens je alsnog iets te melden of een fout aanstippen contacteer dan Marc Bittremieux.

Vacature 'Wisselleren in de jeugdhulp'

Stent - Oost-Vlaanderen organiseert tussen voorzieningen en medewerkers van die voorzieningen een mogelijk om bij elkaar 'in de leer' te gaan.
Dit project 'Wisselleren in de jeugdhulp' werd door de provincie Oost-Vlaanderen goedgekeurd en door de provincie gesubsidieerd.

  (C) 2011 - Alle rechten voorbehouden - MB
Laatst bijgewerkt op 2 mei 2014